logo

Upravljanje s terjatvami


Plačilna nedisciplina je žal v Sloveniji vsakodnevni pojav. Profesionalno upravljanje s terjatvami tako postaja v mnogih podjetjih ključen dejavnik upravljanja z likvidnostjo. Ker pa se pri I.A.G. POSLOVNE FINANCE zavedamo, da je izterjava dolgov povezana s stroški, vam mi zagotavljamo strokovno in učinkovito ter sprotno upravljanje s terjatvami s kar najnižjimi stroški. Postopek poteka pa večih korakih.

Če dolžnik po zaključku izvensodne izterjave ne poravna dolga vam preostane iskanje pravice preko sodišča. To je tudi ena izmed prednosti naše družbe, saj lahko pridemo do poplačila vašega dolga od izvensodne izterjave do postopka pred sodiščem. Tukaj se pojavlja naš novi produkt Financiranje pravnega zastopanja, kjer lahko brezplačno in brez tveganja dosežete vaš cilj na sodišču.

Našo uspešnost potrjuje dejstvo, da pri izterjavi dolga sodelujemo z mednarodno specializirano zavarovalnico pravne zaščite ARAG d.d., ki nam je zaupala segment pravne zaščite upravljanja z nespornimi terjatvami. Tako lahko do naših storitev pridete tudi preko zavarovanja pri tej uspešni zavarovalniški hiši.